Kontaka oss på 031-7267701 eller maila oss sales@nimbus.se

Öppet hus 29-31 maj

Öppet hus 29-31 maj

Ett event
för hela familjen

Välkommen till oss i Långedrag den 29-31 maj för att få igång sommarkänslorna på riktigt

Det är vårt nöje att inbjuda till öppet hus 2015. Ta med alla i familjen och besök vårt huvudkontor med showroom och serviceanläggning i Långedrag. Årets öppet hus bjuder på nyheter och båtar ur modellprogrammen från Nimbus och Paragon. På plats finns

våra viktigaste leverantörer och samarbetspartners med egna produktpresentationer. Varför inte börja eller avsluta dagen på Seglarkrogen som har komponerat lunch och middag för Nimbusbesökare. Här finns något för alla i familjen. Varmt välkomna.

Nimbus_405_Flybridge

Vi presenterar Nimbus 405 Flybridge

Vi är stolta att presentera vår senast båt, Nimbus 405 Flybridge, som hade smygpremiär på båtmässan i Stockholm tidigare i vintras. Nu ligger den i vattnet och kan skådas vid vår brygga i Långedrag. Jonas Göthberg kommer presentera båten på lördag den 30 maj klockan 12.00.

Kolla in SSRS räddningsbåtar på nära håll

SSRS är på plats med sina sjöräddningsbåtar från Rörö. Här finns det möjlighet att gå ombord och få se hur det ser ut. Vid eventuell utryckning måste båtarna ut på uppdrag men kommer tillbaka så snabbt de är klara med uppdraget.

vinter

Vad gör du med båten i vinter?

Från och med i år erbjuder vi alla våra kunder marknadens bästa vinteruppställning. Du väljer själv omfattningen på arbetet som utförs men en sak är säker – din båt är i trygga händer till nästa säsong. Tillsammans med Boatmanager er har vi ett oslagbart fullservicekoncept. Få tillbaka nybåtskänslan vid sjösättning nästa säsong.